Contactinformatie

Humuz – DEP Comm.V
Zénobe Grammestraat 10
2018 Antwerpen
België
BTW: BE 0505.942.793

IBAN: BE57 7390 1058 6135
BIC:KREDBEBB
Begunstigde: DEP Comm.V

info@humuz.com

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt of graag advies kreeg, dan kan dit via onderstaand formulier. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

[ninja_forms id=1]

Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Het is mogelijk om te betalen via Visa, Mastercard, Paypal, Maestro, iDEAL, SOFORT Banking en overschrijving. Je betalingen op onze website wordt verwerkt door het beveiligd betaalsysteem van Mollie.
Hoe lang duurt de verzending?
Levertermijn van 2 tot 5 werkdagen.
Overdag niet thuis?
Laat uw bestelling leveren bij buren, familie of op je werk. U kunt bij het afronden van uw bestelling heel eenvoudig een alternatief leveradres opgeven. Niet thuis bij een thuislevering? Dit is geen probleem. Wanneer u uw thuisadres ingaf, maar u bent toch niet thuis, dan zal de postbode een kaartje in uw brievenbus steken waarmee u u w bestelling de volgende dag kunt ophalen in het dichtstbijzijnde postkantoor.
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen van 75 euro of meer worden GRATIS verzonden naar u thuis of een gekozen afhaalpunt bij u in de buurt. Verzendkosten voor bestelling onder de 75 euro: België: € 5,95 Voor onze verzendingen werken wij samen met verschillende partners. Voor zendingen binnen België zijn dit Bpost en DPD. Bent u overdag niet thuis om pakjes te ontvangen? Geen probleem, uw postbode legt het pakje in het dichtstbijzijnde postkantoor klaar voor u.
Kan ik mijn bestelling retourneren?
Niet tevreden? Geld terug Mocht een product niet helemaal zijn zoals u verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwe staat terugsturen, zonder enige reden. Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden op retour@humuz.com. Stuur het artikel in een voldoende gefrankeerde verpakking, met vermelding van uw gegevens (naam, telefoonnummer en e-mail adres) terug naar: DEP Comm.V - Humuz Zénobe Grammestraat 10 2018 Antwerpen, België Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt Humuz binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die u gemaakt heeft om het product terug te sturen) aan u over. Herroepingstermijnen Modelformulier